Aquesta és la primera frase que veus quan entres a la web de AEMI, Asociació Espanyola de Massatge Infantil.

Recordo quan vaig tocar a l’Aran per primera vegada. El vaig agafar i el vaig pujar cap a mi, la llevadora em va dir: “No el tiris més amunt que encara esta unit a tu amb el cordó umbilical”

Llavors em vaig assentar i me’l vaig posar a sobre… no sé cuantes hores van passar llavors, un cop pell amb pell, vaig perdre la noció del temps.

I encara ara, quan noto que necessita contacte i proximitat, recordo aquell primer tacte i veig clar que ens comuniquem a través del tacte nutritiu i que, en aquests moments, no ens calen paraules…

Durant l’any passat em vaig estar formant i avui m’han dit que ja sóc Educadora de Massatge Infantil! Gràcies AEMI per aquesta oportunitat.

Ja he fet alguns cursos de massatge durant el temps d’aspirant a Educadora i sé que m’hi sento comode. Em sento comode quan ve una mare tard perque és la primera vegada que ha d’estar a una hora concreta a un lloc concret i no està acostumada. Em sento comode quan una mare o un pare necessiten alguna cosa i només ho diuen amb la mirada, em sento comode amb vosaltres, famílies, que com jo, intenteu donar als vostres nadons el millor de vosaltres.

Si ho voleu, ens veiem al maig, cada dijous de 11.15 a 12.45h tindreu una estona on estarem 100% per ells, aprenent una nova manera de relacionar-vos amb els vostres fills i filles, a través del tacte nutritiu.

Fins aviat i una abraçada

 

Deja un comentario